Castiga una din cele 8 excursii exotice sau zilnic 24 vouchere a 100 lei

750

La fiecare 50 de lei cheltuiți în această săptămână primești 2 piese de puzzle și 2 carduri cu reduceri la produsele selecționate, să te bucuri de promoțiile din magazine pentru mai mult timp. Mai mult, poți înscrie bonul pe site pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiile zilnice sau pentru premiul cel mare al etapei: una dintre cele 2 excursii all inclusive in exotica și fascinanta Noua Zeelanda.

Premii:

* 24 x voucher 100 lei

Înscrie bonul de minim 50 lei aici și poți câștiga unul dintre cele 24 de vouchere în valoare de 100 de lei, în fiecare zi, prin tragere la sorți pentru viitoarele tale cumpărături la noi. Revino la începutul săptămânii pe site să vezi câștigătorii săptămânii precedente!

* 8 x excursii astfel:

– 2 in Noua Zeelanda

– 2 in tanzania Zanzibar

– 2 in Argentina

– 2 in SUA

Noi, la Kaufland, credem că mersul la cumpărături nu este doar o nevoie sau o datorie, ci o frumoasă pregătire pentru mai mult timp petrecut în familie. Că distracția nu se termină acolo unde educația începe. Că mâine poate fi o zi mai frumoasă, pentru că s-a inspirat din cea de azi.

Te invităm în tărâmul imaginației și al jocului, al animalelor vorbitoare și al călătoriilor peste hotare. Vino la Kaufland și descoperă Animaterra – un puzzle-joc, o promoție cu premii pe loc și cu premii extraordinare prin tragere la sorți.

În plus, în fiecare săptămână Animaterra, pentru fiecare bon în valoare de 50 de lei primești 2 carduri cu reduceri la produsele selecționate, ca să te bucuri de promoțiile din magazine pentru mai mult timp.

Participa la concurs

NICIUN COMENTARIU