Castiga o excursie la ULTRA BRASIL, 5 excursii la mare si mii de premii instant cu KENT

Orice cod valid din pachetele de KENT introdus in perioada 24 iulie – 10 septembrie 2017 reprezinta o sansa pentru acest premiu. Tragerea la sorti va avea loc pe 12 septembrie 2017.

Premii:

– Marele premiu – De 2 ani de zile, Rio nu este numai despre carnaval, ci despre unul dintre cele mai cunoscute si apreciate festivaluri de muzica electronica. Ultra Brasil se tine tot pe Sambadrom, numai ca distractia este asigurata de cei mai tari DJ din lume. Poti sa-ti faci un playlist de pe acum cu David Guetta, Armin van Buuren, Sasha & John Digweed sau Jamie Jones pana apuci sa-i vezi live.

Timp de 3 nopti te distrezi pe cele mai tari mixuri din 2017, iar timp de 3 zile iti prelungesti vara la plaja pe faimoasa Ipanema sau renumita Copacabana Pe langa cele mai tari poze si amintiri, iti asiguram o experienta all-inclusive pentru 2 persoane (transport cu avionul si cazare in camera dubla la un hotel de 4 stele si bani de buzunar) in perioada 9-17 octombrie 2017.

– Premii saptamanale

– Spune adio caldurii urbane si pregateste-te pentru 4 zile in care te racoresti pe malul marii. Iar daca statul la plaja nu e pentru tine, aventura se tine in larg, pe apa sau pe sub ea: scuba diving sau yachting. Distractia continua pana la rasarit, trebuie doar sa te hotarasti unde pentru ca optiunile sunt numeroase.

Excursia este valabila pentru 2 persoane in hotel de 4 stele, transport asigurat, cu mic dejun, bani de buzunar si, la alegere, o sesiune de scuba diving sau yachting.

Cum castigi premiul saptamanal In fiecare saptamana, fiecare cod pe care il introduci iti aduce sanse in plus la tragerea la sorti pentru acest premiu.

Tragerile la sorti vor avea loc pe 1 August, 8 August, 16 August, 22 August, 29 August, 5 Septembrie si 12 Septembrie 2017.

Sansele pentru acest premiu se reseteaza in fiecare duminica la ora 23:59:59.

– Premii instant –

* Ochelari VR

* pachete Kent

* Brichete Cum castigi premiile instant Introdu un cod din pachet folosind campul INTRODU COD si vei afla pe loc daca ai castigat un premiu instant.

Participa la concurs