Castiga un iPhone X si alte 100 premii

Fii cu ochii pe site-ul Virgin Radio Romania și cu urechile pe frecvențele Virgin Radio Romania! Împărțim cu tine cel mai mare tort virtual din lume iar dacă prinzi o felie, navigând prin paginile virginradio.ro, ai șansa să câștigi simplu un iPhone X sau unul dintre cele 100 de cadouri surpriză de la Virgin Radio Romania.

Cum te pregătești de concurs?
Îți faci un cont pe virginradio.ro
Dacă ai deja un cont pe virginradio.ro, te asiguri că ai toate datele corecte, ca să știm unde îți trimitem noul tău iPhone X sau cadoul surpriză Virgin Radio Romania
Ascultă Virgin Radio Romania și prinde momentul când dăm startul și împărțim primele felii de tort virtual pe virginradio.ro! Numărul lor este limitat în fiecare zi! În plus, ai timp doar până duminică să iei parte la party! Poți prinde mai multe felii de tort în fiecare zi, atât de pe telefon cât și de pe PC!

Doar până duminică, 14 ianuarie, poți intra în joc, iar luni, la Virgin Tonic, afli dacă ai câștigat un iPhone X sau unul din cele 100 de cadouri surpriză de la Virgin Radio Romania. Lista completă a câștigătorilor va fi afișată în această pagină de pe virginradio.ro.

Participa la concurs