Castiga un sejur de doua nopti pentru doi adulti, in perioada 4-6 Mai la HOTEL SOFIA 4*/ Sucevita

Concursul se desfasoara in perioada 26 martie 2018 (ora 00:00:01) si pana la data de 23 aprilie 2018, ora 23:59:59, pe pagina oficiala de companie – reteaua sociala Facebook – https://www.facebook.com/CeEsteEsential/

Conditia minima pentru ca un participant sa intre in concurs este sa se inscrie in pagina concursului cu ajutorul contului de Facebook și să dea Share Public aplicației.

In cadrul Concursului se vor acorda, urmatoarele premii:

36 premii ce constau in pachete cu produse Coseli (in valoare de 15 lei, ce vor contine esente, superesente, zahar vanilinat, bicarbonat de sodiu si colorant) si produse brand-uite cu Logo-ul Coseli ( sorturi, instrumente pentru bucatarie- tel, farfurii, cani). Acestea vor fi acordate prin extragere la sorti ( se vor acorda 9 premii/saptamana), in perioada 26 Martie-20 Aprilie 2018.

valoare totala premii mici: 1080 RON

3 premii reprezentate de vouchere ce vor fi utilizate la restaurantele alese de catre castigatori. Acestea ii ofera castigatorului posibilitatea de a lua masa la unul distre restaurantele preferate, voucherul fiind pentru 2 persoane.

Premiul cel mare: Sejur de doua nopti pentru doi adulti, in perioada 4-6 Mai la HOTEL SOFIA 4*/ Sucevita in valoare de 455 de lei

Participa la concurs