Castiga un sejur la Nisa

Sissi, cea mai fină șuncă, îți răsplătește fidelitatea printr-un adevărat regal al simțurilor.

Lasă-te fermecat de capitala faimoasei Riviere Franceze, într-o escală pe “Tărâmul bunului gust și a vacanței perfecte” sau relaxează-te în cadrul unor ritualuri spa ce iţi oferă senzații unice, de neimaginat, pentru o piele fină şi radiantă! În plus, săptămânal ai șansa de a câștiga nu doar coșuri cu produsele tale preferate, ci și ocazia unor amintiri frumos ambalate…

Înscrie codul unic răzuibil de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Sissi participant în campanie și numărul bonului fiscal de achiziție pe site-ul:

* www.casacaroliștilor.ro

* sms la 1736

Perioada campaniei 10.10.2018 – 31.01.2019

Premii:

* Vacanta la Nisa: Pentru persoana care în ziua de 31.01.2019, la ora 23:59:59, va avea, în contul său, cel mai mare număr de Carolei dintre toți cei înscrisi.

* Voucher Orhideea Spa Bucuresti: Se acordă lunar, prin tragere la sorți, din rândul persoanelor care au introdus coduri răzuibile în luna anterioară extragerii.

* 5 x kituri de apreciere: Se acordă săptămânal, prin tragere la sorți, din rândul persoanelor care au introdus coduri răzuibile în săptămâna anterioară extragerii.

Cumpără produse Sissi participante la campanie și răzuiește codul unic de pe eticheta aflată pe spatele fiecărui produs Sissi.

Participa la concurs